Magister Inżynier Technolog Żywności i Żywienia oraz Doktor Nauk Rolniczych. Posiada duże doświadczenie we wdrażaniu systemów zarządzania jakością.
Ceniona przede wszystkim za rozległą wiedzę, profesjonalne podejście, rzetelność i dbanie o każdy szczegół szkolenia i projektów wdrożeniowych.
Jako certyfikowany Trener Biznesu podczas prowadzenia szkoleń umiejętnie łączy wiedzę teoretyczną ze swoim bogatym doświadczeniem praktycznym. Zdobyte doświadczenia przy projektowaniu i wdrażaniu kilkudziesięciu systemów zarządzania pozwalają na zaoferowanie profesjonalnego doradztwa w całym sektorze rolno-spożywczym, w przedsiębiorstwach o różnych profilach produkcyjnych, magazynowo-logistycznych, transportowych, spedycyjnych itp. Specjalizuje się również w zakresie wymagań i norm przepisów prawa żywnościowego związanych m.in. z etykietowaniem, prowadzi doradztwo w zakresie oceny znakowania projektów opakowań. Przywoływane na szkoleniach różnorodne przypadki, z którymi zetknęła się w trakcie swoich doświadczeń pozwalają uczestnikom szkoleń na lepsze zrozumienie praktycznego zastosowania i dostosowanie do potrzeb swojego zakładu wymagań stawianych m.in. w takich standardach jak IFS, BRC, HACCP, ISO 22000, FSSC, Food Defense, IFS Logistic, BRC IoP (Opakowania, GMP+(sektor paszowy).
Współpracuje jako ekspert, auditor i trener z wieloma międzynarodowymi jednostkami certyfikującymi m.in. Bureau Veritas Polska, TUV SUD Polska, TUV Nord Polska, Dekra Polska, SGS Polska, SAI GLOBAL i inne.
Szkoliła i doradzała producentom zrzeszonym m.in. w Polskiej Izbie Mleka, Polskiej Izbie Makaronu, Zrzeszeniu Producentów Ryb, Zrzeszeniu Producentów Zbóż.
Publikuje w czasopismach i występuje na konferencjach branżowych, wykładowca na studiach podyplomowych (zarządzanie jakością) – SGGW w Warszawie, WSB w Bydgoszczy. W 2013-2014 opracowała przewodnik GMP/GHP dla sektora spożywczego (we współpracy z Główną Inspekcją Weterynarii w Warszawie i Polską Izbą Mleka)
Brała udział w pracach komisji ds. bezpieczeństwa żywności przy Radzie Gospodarki Żywnościowej, była członkiem Komisji ds. Funduszu Promocji Żywności i wiele innych aktywności w obszarach sektora rolno-spożywczego.
Szkoliła liderów rynku m.in.: DR OETKER, HOCHLAND, OSM SIERPC, SPOMLEK, MLEKPOL, POLMLEK, ILIAS, LACTALIS, LAKTOPOL, OSM GOSTYŃ, DR OETKER, CADBURY WEDEL, COLIAN, BROWARY ŁOMŻA, ADM SZAMOTUŁY, ZT KRUSZWICA, AGROS NOVA, MAKARONY POLSKIE, CHŁODNIA SZCZECIŃSKA, handel: CARREFOUR, JERONIMO MARTINS, opakowania ELOPAK, MARPOL S.A., FORMIKA, PEAK PACKAGING POLAND, FABIOS, FASE i wiele innych itd.
Menedżerskie |
Finansowo-Księgowe |
HR, Kadry i Płace |
Projekty Specjalne |
Szkolenia Zamknięte |
Szkolenia specjalistyczne | Zarządzanie projektami |
||||
O nas: Firma szkoleniowa | Trenerzy | Praca | Kontakt Filmy video: Szkolenia | Referencje |
||||
Na tej stronie wykorzystywane są pliki cookies. |
Znajdziesz nas także na: |
|||
GRUPA EN BLOC © 2018 - Mówcy inspirujący, szkolenia, coaching i consulting |
||||
Platforma: iCMS3 |