SZKOLENIA OTWARTE
PROJEKTY SPECJALNE
SZKOLENIA ZAMKNIĘTE
DODATKI
Newsletter
dr inż. Barbara Robak

Magister Inżynier Technolog Żywności i Żywienia oraz Doktor Nauk Rolniczych. Posiada duże doświadczenie we wdrażaniu systemów zarządzania jakością.

Ceniona przede wszystkim za rozległą wiedzę, profesjonalne podejście, rzetelność i dbanie o każdy szczegół szkolenia i projektów wdrożeniowych.


Jako certyfikowany Trener Biznesu podczas prowadzenia szkoleń umiejętnie łączy wiedzę teoretyczną ze swoim bogatym doświadczeniem praktycznym. Zdobyte doświadczenia przy projektowaniu i  wdrażaniu  kilkudziesięciu systemów zarządzania pozwalają na zaoferowanie profesjonalnego  doradztwa w całym sektorze rolno-spożywczym, w przedsiębiorstwach o różnych profilach produkcyjnych, magazynowo-logistycznych, transportowych, spedycyjnych itp. Specjalizuje się również w zakresie wymagań i norm przepisów prawa żywnościowego związanych m.in. z etykietowaniem, prowadzi doradztwo w zakresie oceny znakowania projektów opakowań. Przywoływane na szkoleniach różnorodne  przypadki, z którymi zetknęła się w trakcie swoich doświadczeń pozwalają uczestnikom szkoleń na lepsze zrozumienie praktycznego  zastosowania  i dostosowanie do potrzeb swojego zakładu wymagań stawianych m.in. w takich standardach jak IFS, BRC, HACCP, ISO 22000, FSSC, Food Defense, IFS Logistic, BRC IoP (Opakowania, GMP+(sektor paszowy).


Współpracuje jako ekspert, auditor i trener z wieloma międzynarodowymi jednostkami certyfikującymi  m.in. Bureau Veritas Polska, TUV SUD Polska, TUV Nord Polska,  Dekra Polska, SGS Polska, SAI GLOBAL i inne.

Szkoliła i doradzała producentom zrzeszonym m.in. w Polskiej  Izbie Mleka, Polskiej Izbie Makaronu, Zrzeszeniu Producentów Ryb, Zrzeszeniu  Producentów Zbóż.


Publikuje w czasopismach i występuje na konferencjach branżowych, wykładowca na studiach podyplomowych (zarządzanie jakością) – SGGW w Warszawie, WSB w Bydgoszczy. W 2013-2014 opracowała przewodnik GMP/GHP dla sektora spożywczego (we współpracy z Główną Inspekcją Weterynarii w Warszawie i Polską Izbą Mleka)

Brała udział w pracach komisji ds. bezpieczeństwa żywności przy Radzie Gospodarki Żywnościowej, była członkiem Komisji ds. Funduszu Promocji Żywności i wiele innych aktywności w obszarach sektora rolno-spożywczego.

Szkoliła liderów rynku  m.in.: DR OETKER, HOCHLAND, OSM SIERPC, SPOMLEK, MLEKPOL, POLMLEK, ILIAS, LACTALIS, LAKTOPOL, OSM GOSTYŃ, DR OETKER, CADBURY WEDEL, COLIAN, BROWARY ŁOMŻA, ADM SZAMOTUŁY, ZT KRUSZWICA, AGROS NOVA, MAKARONY POLSKIE, CHŁODNIA SZCZECIŃSKA, handel: CARREFOUR, JERONIMO MARTINS, opakowania ELOPAK, MARPOL S.A., FORMIKA, PEAK PACKAGING POLAND, FABIOS, FASE i wiele innych itd.

Menedżerskie

Finansowo-Księgowe

HR, Kadry i Płace 

Projekty Specjalne

Szkolenia Zamknięte

Umiejętności osobiste

Prawo

Asystentki i sekretarki

Podatki

Rachunkowość

Finanse



Prawo Pracy

Czas Pracy

Ubezpieczenia społeczne

HR

Mówcy inspirujący

Special Express Training (SET)

Coaching medialny

Mystery shopping 

Innowacyjność

Szkolenia zamknięte - informatyczne

Szkolenia zamknięte

Zarządzanie zmianą

Train The Trainers


Szkolenia specjalistyczne  |  Zarządzanie projektami  

BESTSELLER - Wystąpienia publiczne z Krystyną Jandą

Voucher szkoleniowy | Karta zgłoszeniowa | Plan szkoleń | Outdoor/Integracja | Eventy | Gra miejska 

O nas: Firma szkoleniowa | Trenerzy | Praca | Kontakt        Filmy video: Szkolenia | Referencje

Na tej stronie wykorzystywane są pliki cookies.
Dowiedz się więcej w Polityce cookies

Znajdziesz nas także na:       YouTube     Facebook   Blog


GRUPA EN BLOC © 2018 - Mówcy inspirujący, szkolenia, coaching i consulting

  Platforma: iCMS3